آتش سوزی

ساخت وبلاگ

  بر اساس آمار‌‌‌‌های بدست آمده بیشتر خودروهایی که از سال 2001 به بعد تولید شده اند معمولا آتش سوزی‌‌‌‌های بزرگتر با دمای بالاتری تجربه داشته اند. همچنین در ساختمان‌‌‌‌های مسکونی درواقع آتش سوزی‌‌‌‌های جزئی بیشتر اتفاق افتاده است که لزوم آن برای رفع حوادث دسترسی به کپسول آتش نشانی است.
با استاندارد‌‌‌‌های مشخص شده در حریق هایی که در خودرو رخ میدهد به نسبت نوع آتش سوزی چهار نوع را میتوان نام برد که شامل:

حریق کلاس A
    ناشی از چوب، کاغذ، پارچه، لاستیک و سایر جامدات
که کمترین میزان خطر در خودرو ها است با توضیح بر اینکه زود هنگام در این مواقع آتش مهار شود و از خسارت‌‌‌‌های دیگر جلوگیری نماید.


حریق کلاس B
    که ناشی از بنزین، روغن و گازوییل و سایر مایعات قابل اشتعال
در این نوع پر خطر محسوب شده و باز اگر به موقع مهار نشود خسارت و آسیب‌‌‌‌های بیشتری نسبت به کلاس بجای میگذارد و حتی خطرات جانی شدیدی را به دنبال دارد.

 

حریق کلاس C

    ناشی از گاز‌‌‌‌های قابل اشتعال که این مورد هم جز موارد پر خطر است.

 

حریق کلاس E
    که ناشی از تجهیزات برقی و الکتریکی است که معمولا بهترین کپسول آتش نشانی که برای خودرو مناسب است کپسول پودر خشک ABC که مزایای بیشتری را دارا است.

    بهترین نوع کپسول برای خودرو، وزن‌‌‌‌های 1 کیلوگرم و 2 کیلوگرم است که کاربرد بیشتری نسبت به فضای داخلی خودرو دارد. این کپسول در زمان آتش سوزی متوسط در 10 ثانیه تخلیه میشود که اگر درست استفاده شود آتش را خاموش میکند.
در منازل هم با توجه به بیشتر بودن لوازم الکترونیکی از کپسول‌‌‌‌های co2 استفاده میشود.

مجموعه F125 آمادگی خود را جهت ارائه انوای 
کپسول‌‌‌‌های آتش نشانی اعلام داشته و تخفیفات وبژه ای برای مشتریان در نظر دارد تا توانسته باشد اهمیت کپسول را برای ایمنی بیشتر برقرار نماید.

آتش سوزی...
ما را در سایت آتش سوزی دنبال می کنید

برچسب : کپسول خودرو, نویسنده : فاطمه ff125 بازدید : 104 تاريخ : دوشنبه 30 آبان 1401 ساعت: 23:29

در این محتوا به عیب یابی و رفع خطای رایج سامانه‌‌‌‌های اعلام حریق و دتکتور و رفع ‌ آنها و نیز تعمیر دتکتور ها می‌پردازیم. برای این کار ابتدا یک معرفی کوتاه درباره ی سامانه اعلام حریق و دتکتور خواهیم داشت. سپس رایج ترین ایرادات این سیستم ها و همچنین نحوه نگهداری از آن را بررسی می‌کنیم.

 

معرفی سامانه اعلام حریق و دتکتور

سامانه اعلام حریق شامل تعدادی از تجهیزات است که در کنار یکدیگر به منظور تشخیص نشانه‌‌‌‌های آتش سوزی و اطلاع رسانی و هشدار طراحی و ساخته شده است. هشدار دادن به افراد حاضر در محیطی که در آن از سامانه اعلام حریق استفاده می‌شود، از طریق آژیر ها و فلاشر ها است.

سرعت رشد حریق به صورت خطی نیست و از زمانی به بعد، حریق به میزان چند برابر افزایش می‌یابد و افراد در زمان کوتاهی می‌توانند خود را از خطر آتش سوزی نجات دهند. از این رو استفاده از سامانه اعلام حریق اهمیت پیدا می‌کند. همچنین به منظور پیشگیری از بروز خسارات و وارد آمدن آسیب به اموال مجموعه‌‌‌‌های گوناگون، استفاده از سامانه اعلام حریق ضروری است.

 

اجزای سامانه اعلام حریق

اجزای اصلی سامانه اعلام حریق به صورت زیر است:

  • هشدار دهنده ها

از تجهیزات هشدار دهنده می‌توان به آژیر اعلام حریق، فلاشر و ... اشاره کرد.

  • تجهیزات ورودی

از انواع تجهیزات ورودی در سامانه می‌توان به دتکتور‌‌‌‌های حرارتی، دتکتور‌‌‌‌های دودی، دتکتور‌‌‌‌های شعله ای و ... اشاره کرد.

  • مرکز نظارت بر عملکرد سامانه اعلام حریق

بخش کنترل کننده ی اعلام حریق است که با بهره گیری از آن می‌توان ورودی ها و خروجی‌‌‌‌های سامانه را کنترل کرد.

  • منبع تغذیه

با استفاده از منبع تغذیه می‌توان انرژی مورد نیاز را برای فعالیت سامانه اعلام حریق تامین نمود.

 آشنایی با سیستم اعلام حریق و دتکتور برای تعمیر دتکتور و اعلام حریق

عیب یابی سامانه اعلام حریق

گاهی اوقات سامانه اعلام حریق در تشخیص آتش سوزی دچار اشتباه می‌شود. به طور کلی، دسته بندی خطای‌‌‌‌های ناشی از عملکرد در سامانه به صورت زیر است:

  • خطا‌‌‌‌های تصادفی دتکتور

در این نوع از اشتباهات مربوط به عملکرد سامانه‌‌‌‌های حریق، فعال شدن هشدار سامانه دلیلی غیر از آتش سوزی دارد. از عواملی که باعث بروز چنین خطا هایی می‌شوند می‌توان به دود سیگار، حرارتی که از وسایل گرمایشی خارج می‌شود، دود وسایل نقلیه و سایر موارد دیگر اشاره کرد.

  • خطا‌‌‌‌های ناشی از نقص در عملکرد یکی از قسمت‌‌‌‌های سامانه

ممکن است یکی از تجهیزات به کار رفته در قسمت‌‌‌‌های مختلف سامانه اعلام حریق دچار اشتباه شود. در صورتی که بروز این خطا منجر به شنیده شدن صدای هشدار سامانه شود، به آن هشدار کاذب گفته می‌شود.

این خطا زمانی مشاهده می‌شود که دتکتور دچار سوختگی شده باشد، یا جریان‌‌‌‌های گوناگونی باعث بروز خطا در مدار کشف حریق شود.

  • نصب نادرست تجهیزات و دتکتور

گاهی ممکن است به دلیل رعایت نکردن نکات نصب تجهیزات، سامانه دچار خطا شود. در این حالت است که اهمیت بازبینی و نگهداری سامانه بیش از پیش خود را نشان می‌دهد.

  • بروز عیب‌‌‌‌های شبکه ی سامانه

برخی اوقات خطا‌‌‌‌های شبکه ای باعث فعالیت نا به هنگام آژیر هشدار می‌شوند. در این خصوص نیز بازبینی و بررسی‌‌‌‌های دوره ای توصیه می‌شود.

 

خطا‌‌‌‌های سامانه اعلام حریق و دتکتور را چگونه می‌بایست رفع کرد؟

از راه کار‌‌‌‌های رفع خطا‌‌‌‌های سامانه، کاستن از میزان حساسیت حسگر است. البته این کار باید به میزان کافی انجام شود. حساسیت دتکتور نمی‌تواند از مقدار خاصی که در استاندارد تعریف شده کاهش یابد.

از سامانه ی تایید کردن هشدار در کنار سامانه استفاده شود. این سامانه ی جانبی کمک می‌کند تا چند ثانیه پیش از شنیده شدن صدای آژیر هشدار، از صحت دلیل اعلام حریق اطمینان حاصل شود.

 

انواع دتکتور ها

از انواع دتکتور‌‌‌‌های اعلام حریق می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • دتکتور دودی

یکی از رایج ترین انواع دتکتور، دتکتور دودی است. این حسگر صرفا بر مبنای نشر دود در محیط کار می‌کند. دتکتور دودی زمانی هشدار می‌دهد که محفظه ی آن از دود پر شده باشد.

  • دتکتور حرارتی

همان گونه که از نام این دتکتور پیدا است، این نوع از دتکتور به تغییرات دما حساس است. برخی از دتکتور‌‌‌‌های حرارتی بر اساس دمای ثابت و برخی دیگر نیز بر اساس افزایش دمای محیط کار می‌کنند.

  • دتکتور گازی

در صورتی که بخار‌‌‌‌های قابل اشتعال و سمی در محیط وجود داشته باشد، بهتر است از این نوع از دتکتور استفاده شود.

  • دتکتور گاز مونو اکسید کربن (CO)

این دستگاه صرفا به نشر گاز مونو اکسید کربن حساس است و با نشر آن در محیط فعال خواهد شد.

 تعمیر دتکتور

عیب یابی و تعمیر دتکتور

یکی از خطا هایی که در عملکرد دتکتور ممکن است بروز یابد، خطای مدار باز است. زمانی که چنین خطایی رخ می‌دهد، ابتدا باید مدار را باز کنید. سپس دکمه ای که صدای ناشی از بروز خطا را قطع می‌کند، فشار دهید. در نهایت مدار را به حالت عادی خود برگردانید.

دیگر خطای رایج در ارتباط با دتکتور ها، اتصال کوتاه است. Jumperهایی که در هر زون قرار دارد، با علامت‌‌‌‌های Z1Sو یا Z2Sمشخص می‌شوند. قطع کردن Jumper ها کار مدار اتصال کوتاه را متوقف می‌کند.

 

 

آتش سوزی...
ما را در سایت آتش سوزی دنبال می کنید

برچسب : دتکتور, نویسنده : فاطمه ff125 بازدید : 95 تاريخ : شنبه 28 آبان 1401 ساعت: 3:07

۱۴۰۰/۴/۷ دوشنبه
(14)
 
(1)
 
آژیر اعلام حریق، صدای زندگی
آژیر اعلام حریق، صدای زندگی

یک سیستم اعلام حریق با بررسی تاثیراتی که آتش بر محیط پیرامون خود دارد، مانند تشخیص دود، حرارت، مونوکسیدکربن یا سایر عوامل اضطراری مربوط به آتش به مردم هشدار می‌دهد.

این هشدار خیلی سریع تر از وقتی است که آتش دور از دید باشد یا افراد خواب باشند و ....

آتش در عرض چند دقیقه به اوج می‌رسد و در بیشتر مواقع افراد وقتی از آن آگاه میشوند، که دیگر کار از کار گذشته است.

این هشدارها ممکن است به طور خودکار از دتکتور‌‌‌‌های دود، و ردیاب‌‌‌‌های حرارتی فعال شوند یا ممکن است از طریق شستی اعلام حریق صادر گردند.

هشدارها می‌توانند زنگ‌‌‌‌های موتوری یا صدای بوق یا صدای بوق نصب شوند.

آژیر خطر موتور دار

 

آژیر اعلام خطر موتور دار

 

 

 

 

 

 

 

 

آنها همچنین می‌توانند از نوع بلندگوهایی باشند که زنگ خطر را به صدا در می‌آورند و به دنبال آن پیام تخلیه صوتی وجود دارد که به افراد داخل ساختمان هشدار می‌دهد از آسانسور استفاده نکنند.

چرا هشدار صوتی کمک میکند؟

زیرا در شرایط بحرانی، مغز ما فرماندهی را به مغز غریزی میبخشد که طی سالیان دراز ( از زندگی در جنگل و ...) اندوخته‌‌‌‌های زیادی برای نجات جان دارد. ولی گاها، مغز غریزی ما در مورد موارد تکنولوژی مانند عملکرد آسانسور و ... یارو نمیکند و هشدار صوتی به ما کمک میکند مسیر خروج ایمن را بیابیم.

 

آژیر‌‌‌‌های اعلام حریق را می‌توان به فرکانس‌‌‌‌های خاص و تن‌‌‌‌های مختلف از جمله کم، متوسط ​​و زیاد تنظیم کرد، بسته به کشور و سازنده دستگاه ساطع کنند.

بیشتر سیستم‌‌‌‌های اعلام حریق در اروپا مانند یک آژیر با فرکانس‌‌‌‌های متناوب دارند.

دستگاه‌‌‌‌های الکترونیکی اعلام حریق در ایالات متحده و کانادا به عنوان شاخ شناخته می‌شوند و می‌توانند به صورت مداوم باشند و یا روی کد‌‌‌‌های مختلف تنظیم شوند.

دستگاه‌‌‌‌های هشدار دهنده حریق همچنین می‌توانند در سطوح مختلف صدا تنظیم شوند.

 

انواع آژیر‌‌‌‌های اعلام حریق

آژیر‌‌‌‌های اعلام حریق بخشی اساسی در سیستم‌‌‌‌های اعلام حریق هستند - آنها به همه افراد در ساختمان هشدار می‌دهند که خطری وجود دارد.


کلمه alarm از زبان فرانسه "l'arme" به معنای "به آغوش" است، در زمان‌‌‌‌های تاریخی این فراخوان به مردان مسلح می‌گوید که برای مقابله با هر خطری که پیش می‌آید آماده شوند.

در اصطلاح مدرن کلمه آژیر برای سیگنال هشدار دهنده ای اعمال می‌شود که ممکن است در صورت بروز خطر قریب الوقوع ببینیم یا بشنویم.

مردم همچنین می‌توانند نگران شوند، این بدان معنی است که آنها از خطر آگاهی دارند یا دچار وحشت می‌شوند.

در یک سطح غریزی، صدای زنگ خطر می‌تواند یک جنگ یا پاسخ فرار را در افراد تحریک کند.

به طور کلی گرچه در صورت وجود زنگ خطر تمایل به فرار داریم - از سنین جوانی به ما می‌آموزند که چگونه به آلارم‌‌‌‌های آتش نشانی پاسخ دهیم، اغلب سالیانه چندین بار در تمرینات آتش نشانی و تخلیه در طول مشاغل مدرسه خود و در مشاغل حرفه ای خود، فعالیت می‌کنیم.

به همین ترتیب، برای بسیاری از ما غریزی شده است که با شنیدن صدای زنگ هشدار آتش فوراً یک ساختمان را تخلیه می‌کنیم و به دیگران کمک می‌کنیم تا ایمنی خود را حفظ کنند.

در سیستم‌‌‌‌های اعلام حریق مدرن ،آژیر‌‌‌‌های اعلام حریق باید به طور مساوی توزیع شوند تا حداقل سطح صدای 65dB فراهم شود.

درصورتی که صدای پس زمینه مداوم وجود داشته باشد، سطح صدا آژیر اعلام حریق باید از 5dB بالاتر از سر و صدا باشد.

در مکانهایی که ممکن است افرادی مانند اتاق‌‌‌‌های خواب باشند، سطح صدا حداقل 75 دسی بل است و آژیر اعلام حریق باید تا آنجا که ممکن است نزدیک سر تخت قرار گیرد.

انواع مختلفی از آژیر‌‌‌‌های اعلام حریق در بازار موجود است که هر کدام مناسب برای شرایط مختلف و نوع سیستم اعلام حریق مانند آدرس پذیر یا معمولی هستند.

دیدن لیست قیمت به روز محصولات آژیر اعلام حریق

چند بار باید آژیر اعلام حریق تست شود؟
هر 6 ماه
آزمایش کامل سیستم اعلام حریق باید هر 6 ماه یکبار انجام شود.

این آزمایش باید توسط یک فرد صلاحیت دار (برق یا مهندس اعلام حریق) انجام شود.

تست اعلام حریق باید مطابق با بخش 6 بخش BS5839 انجام شود.

آژیر اعلام حریق یک جز فعال در برابر حریق است.

یک دستگاه اطلاع رسانی ممکن است از هشدار صوتی یا مرئی برای هشدار آتش سوزی یا سایر شرایط اضطراری که نیاز به اقدام دارد به افراد هشدار دهد.

سیگنال‌‌‌‌های اضطراری مشخص و قابل درک هستند تا از سردرگمی با سایر سیگنالها جلوگیری شود.

 

روش‌‌‌‌های هشدار شامل موارد زیر است:

بوق و بلندگو‌‌‌‌های صدا (سیگنال‌‌‌‌های شنیدنی) در محدوده 65 دسی بل تا 120 دسی بل با درجه وزنی 10 فوت از دستگاه.
نور (سیگنال‌‌‌‌های قابل مشاهده) 15 تا 1000 کندلا با سرعت 1 فلاش در ثانیه چراغ بارق یا چراغ‌‌‌‌های رشته ای سفید یا قرمز.
NFPA 72، فصل 7، لوازم آگاه سازی، الزامات نصب ارتفاع و بلندی صدا را برای وسایل آژیر اعلام حریق بیان می‌کند.

NFPA 72 اظهار می‌دارد که وسایل هشدار دهنده اعلام حریق قابل استفاده در حالت عمومی باید حداقل 15 دسی بل (دسی بل) بالاتر از سطح صدای محیط باشند.

یک دفتر کار معمولی بین 50 تا 60 دسی بل سطح صدای محیط متوسط ​​است.

پس :


حداقل سطح dB برای صدای آژیر اعلام حریق چیست؟
15 دسی بل
NFPA 72 اظهار می‌دارد که وسایل هشدار دهنده اعلام حریق قابل استفاده در حالت عمومی باید حداقل 15 دسی بل (دسی بل) بالاتر از سطح صدای متوسط ​​محیط باشند.

فلاشر اعلام حریق چیست؟
چراغ‌‌‌‌های اعلام حریق بهترین روش برای هشدار بصری فعال بودن سیستم اعلام حریق است.

این انتخاب چراغ‌‌‌‌های اعلام حریق شامل چراغ‌‌‌‌های چشمک زن LED و Xenon است.

 

آژیر اعلام حریق به طور نرمال چند دسی بل است؟
120 دسی بل
هشدار‌‌‌‌های آتش چقدر بلند هستند؟

NFPA 72 الزامات مربوط به وسایل هشدار دهنده اعلام حریق را تشریح می‌کند که به دو شکل اصلی قابل شنیدن و مشاهده است. بوق و آژیر هشدار شنیداری را ارائه می‌دهند، هنگامی که 10 فوت از دستگاه فاصله دارید 65 تا 120 دسی بل (دسی بل) به صدا در می‌آید.

 

آیا آژیر اعلام حریق می‌تواند به شنوایی آسیب برساند؟
بله

قرار گرفتن در معرض صدای بلند مانند آژیر اعلام حریق بیش از مدت کوتاهی می‌تواند به شنوایی شما آسیب برساند.

قرار گرفتن در معرض آژیر اعلام حریق کوتاه مدت اگر خیلی چسبیده به بلندگو باشید و اگر منجر به آسیب کوتاه مدت شود؛ آسیب باید بهبود یابد و خود به خود برطرف شود.

این آژیر ها برای دور کردن شما از خطر تعبیه شده نه قرار گرفتن طولانی مدت شما در کنار آن در مواقعی که هشدار صادر می‌گردد.

کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می‌باشند:

راه‌‌‌‌‌های ارتباطی
09126633036
02166719137

آتش سوزی...
ما را در سایت آتش سوزی دنبال می کنید

برچسب : اتش نشانی, نویسنده : فاطمه ff125 بازدید : 68 تاريخ : جمعه 27 آبان 1401 ساعت: 3:12

 

 

کپسول آتش نشانی نیز مانند هر وسیله مکانیکی دیگری که توسط انسان ساخته و مورد بهره برداری قرار می گیرد نیازمند توجه و رسیدگی می باشد. برای این منظور به طور مدام باید مواردی مانند میزان مواد خاموش کننده در این کپسول ها مورد بررسی قرار گیرد. همچنین توجه به سلامت قطعات موجود در این کپسول ها در زمان های بحرانی سبب سهولت در فرایند خاموش نمودن شعله های آتش می گردد. وجود برخی از عوامل و شرایط نشان دهنده زمان شارژ کپسول آتش نشانی می باشد. برای مثال تخلیه کپسول در شرایط وقوع حادثه و یا با انجام عمل بازرسی دستگاه متوجه آسیب در بدنه آن و تخلیه ماده خاموش کننده از کپسول آتش نشانی شده باشیم. همچنین در شرایطی که زمان معاینه فنی دستگاه و یا زمان انجام آزمایش هیدرواستاتیک رسیده باشد همگی از زمان های ضروری برای شارژ مجدد کپسول است.

 

در وهله اول زمانی که برای اطفاء حریق از کپسول آتش نشانی استفاده می نمایید باید در کوتاهترین زمان به شارژ مجدد آن توجه داشته باشید. همچنین دقت کنید که انجام عمل تعمیر برای کپسول آتش نشانی امری اشتباه می باشد. کپسول های آتش نشانی وسایلی غیر قابل تعمیر محسوب می شوند. بسیاری بر این باورند که زمان شارژ کپسول در واقع زمان تعویض آن می باشد. این زمان بر طبق استاندارد انجمن ملی حفاظت از آتش 12 سال تعیین شده است. همچنین در شرایطی که بدنه کپسول سالم میباشد اما مواد داخل آن تخلیه شده است زمان شارژ کپسول آتش نشانی است. همچنین در صورتی که فشار پاشش در کپسول پایین آمده باشد نیز دستگاه نیاز به شارژ مجدد دارد. البته در صورتی که با شارژ مجدد کپسول این مشکل رفع نشد حتما به فکر تعویض کپسول آتش نشانی باشید. همچنین عواملی مانند خرابی در کپسول زمان شارژ کپسول آتش نشانی را کمتر می نماید.  

 

 

 

زمان شارژ کپسول آتش نشانی co2 چگونه تعین می شود

کپسول آتش نشانی به طور معمول بعد از گذشت یکسال کارایی خود را در زمینه اطفاء حریق از دست می دهد. در این شرایط عملکرد دستگاه به شدت کاهش می یابد. در نتیجه به طور معمول بعد از گذشت یکسال زمان شارژ کپسول آتش نشانی فرا می رسد. در رابطه با شارژ کپسول های آتش نشانی توجه به نوع، اندازه و مواد اطفاء حریق موجود در آنها از اهمیت بالایی برخوردار است. برای مثال برخی تصور می نمایند که نحوه و تعیین زمان شارژ کپسول آتش نشانی co2 نسبت به نمونه های دیگر راحت تر می باشد. البته که این موضوع در مورد  راحتی شارژ کپسول co2 تصوری کاملا اشتباه و به دور از واقعیت می باشد. اولین نکته در مورد زمان شارژ کپسول آتش نشانی co2 این است که شما با هر بار استفاده از این کپسول ها باید به شارژ کپسول co2  به صورت مجدد مبادرت نمایید.

 

همچنین نیاز است تا در بازه های زمانی مشخصی عمل تخصصی بازدید و تعیین زمان شارژ کپسول آتش نشانی co2 را در مراکز معتبر که برای این امر مشخص شده اند انجام دهید. در این مراکز فرایند تخلیه، تمیزکاری و تعین زمان شارژ کپسول co2 با دقت و مهارت کامل صورت می پذیرد. در متن به این موضوع اشاره شد که به طور معمول عمل سرویس و شارژ کپسول آتش نشانی هر ساله صورت می پذیرد. در حالی که در زمان شارژ کپسول آتش نشانی co2 ، سرویس و نگهداری و شارژ کپسول co2 هر دو سال یکبار صورت می پذیرد. توجه داشته باشید در صورتی که حتی برای زمان کوتاهی از کپسول استفاده نموده اید حتما باید نسبت به تعین زمان شارژ کپسول آتش نشانی co2 توجه نمایید. این امر و توجه به آن بسیار مهم و ضروری می باشد.

 

زمان شارژ کپسول co2

 

روش شارژ کپسول های حاوی co2

کپسول گاز co2 داری دو نوع صنعتی و آتش نشانی می باشد. در رابطه با شارژ کپسول co2 در مصارف مربوط به فعالیت های آتش نشانی در ابتدا باید کپسول را به طور دستی کاملا تخلیه نمایید. سپس کپسول را با وارد نمودن فشاری معادل 30 کیلوگرم از نظر سلامت مورد بررسی قرار داد. سپس برای شارژ کپسول co2 آن را بنا به ظرفیتش از پودر مناسب پر می نمایند. در نهایت با انجام تست هایی که توسط مراجع زیر صلاح تعیین شده است سلامت کپسول را مورد ارزیابی قرار می دهند.

جهت پر کردن کپسول آتش نشانی فرم زیر را پر نمایید تا کارشناسان ما اقدامات لازم را انجام دهند. همچنین می توانید از طریق شماره های زیر جهت شارژ کپسول اقدام نمایید:

 

آتش سوزی...
ما را در سایت آتش سوزی دنبال می کنید

برچسب : شارژ کپسول اتش نشانی, نویسنده : فاطمه ff125 بازدید : 88 تاريخ : سه شنبه 10 آبان 1401 ساعت: 23:21

نگهداری نامناسب و استفاده نادرست از کپسول‌‌‌‌های آتش نشانی در خانه دو دلیل کلیدی است که آتش سوزی در خانه‌‌‌‌های کوچک می‌تواند زندگی را به خطر بیندازد و خسارت قابل توجهی به اموال وارد کند.

در صورت مراقبت صحیح با خاموش کننده ای که به خوبی نگهداری می‌شود، می‌توان آتش سوزی خانه ها را در چند دقیقه اول اشتعال کنترل کرد، که می‌تواند زمان ارزشمندی را قبل از رسیدن نیرو‌‌‌‌های آتش نشانی بخرد.

به طور کلی استفاده از کپسول آتش نشانی شامل مراحل زیر است:
هنگام پاسخ به آتش مرحله اولیه، مراحل زیر باید دنبال شود:

زنگ آتش را به صدا درآورید و در صورت لزوم با آتش نشانی تماس بگیرید.
قبل از نزدیک شدن به آتش یک مسیر تخلیه امن را شناسایی کنید. اجازه ندهید آتش، گرما یا دود بین شما و مسیر تخلیه شما قرار گیرد.
نوع مناسب کپسول آتش نشانی را انتخاب کنید.
خاموش کننده را در محدوده موثر خود با استفاده از P.A.S.S تخلیه کنید. تکنیک (کشیدن، هدف گیری، فشار دادن، جارو کشیدن).

( در پایین به صورت کامل توضیح داده شده است.)
در صورت شعله ور شدن مجدد از آتش خاموش شده دور شوید.
اگر خاموش کننده خالی بود و آتش خاموش نشد فوراً تخلیه کنید.
اگر آتش از مرحله اولیه فراتر رفت فوراً تخلیه کنید.
پین بکشید، مهر و موم دستکاری کنید، هدف بگیرید، جارو کنید، فشار دهید.

طرز کار کپسول آتش نشانی

انواع مختلفی از کپسول‌‌‌‌های آتش نشانی قابل حمل وجود دارد که هر کدام را می‌توان با رنگ بندی و برچسب گذاری شناسایی کرد.

بررسی کنید که خاموش کننده ای که قصد استفاده از آن را دارید برای نوع آتشی که با آن مواجه می‌شوید مناسب باشد، به عنوان مثال، خاموش کننده آب هرگز نباید در هیچ آتش سوزی شامل تجهیزات الکتریکی استفاده شود.

چهار (4) مرحله اساسی برای استفاده از کپسول‌‌‌‌های آتش نشانی قابل حمل مدرن وجود دارد.

مخفف PASS برای توصیف این چهار مرحله اساسی استفاده می‌شود.

 

کشیدن (پین کردن)

طرز کار کپسول آتش نشانی
پین را در بالای کپسول آتش نشانی بکشید و مهر و موم را بشکنید.

هنگامی که پین ​​در جای خود قرار دارد، دسته را از فشار دادن و به کار انداختن تصادفی خاموش کننده جلوگیری می‌کند.

فورا کپسول آتش نشانی را تست کنید.

(به دور از اپراتور) این کار برای اطمینان از کارکرد کپسول آتش نشانی است و همچنین به اپراتور نشان می‌دهد که جریان چقدر مسافت را طی می‌کند.


هدف

استفاده از کپسول آتش نشانی
در فاصله ایمن ایستاده به آتش نزدیک شوید. نازل یا خروجی را به سمت پایه آتش نشانه بگیرید.


چلاندن، فشار دادن

نحوه کار با کپسول آتش نشانی
دسته ها را به هم فشار دهید تا ماده خاموش کننده داخل آن تخلیه شود. برای توقف ترشح، دستگیره ها را رها کنید.


جارو کردن

کپسول آتش نشانی
با نزدیک شدن به آتش، نازل را از یک طرف به سمت دیگر جارو کنید و عامل خاموش کننده را به سمت پایه شعله ها هدایت کنید.

پس از خاموش شدن آتش‌سوزی کلاس A، نقاط داغی را که می‌توانند سوخت را دوباره مشتعل کنند، بررسی کنید.

 

نکات کپسول آتش نشانی
اطمینان حاصل کنید که همه افراد در خانه/دفتر محل همه خاموش کننده ها و نحوه استفاده از آنها را می‌دانند.
فقط در صورت ایمن بودن کپسول آتش نشانی کار کنید. اگر شک دارید، بیرون بروید.
سنجاق ایمنی را با کشیدن شدید آن جدا کنید (این کار باعث شکستن مهر و موم پلاستیکی نیز می‌شود).

آزمایش کنید تا مطمئن شوید که کپسول آتش نشانی بلافاصله پس از برداشتن از پایه نصب قابل استفاده است.
برای ایمنی همیشه سعی کنید جفت ( دو نفره) کار کنید.
کپسول آتش نشانی را به محل آتش سوزی ببرید یا بکشید.

 

به طور کلی:

اگر کپسول آتش نشانی مورد استفاده پودری بود ابتدا خاموش کننده را یک بار بالا پایین کنید تا در صورت کلوخه شدن پودر و هوا با هم ترکیب شود.
در فاصله یک متری آتش می‌ایستیم

در محیط باز پشت به باد می‌ایستیم

در محیط بسته مابین حریق و راه خروج قرار می‌گیریم راه خارج کرده

خروجی کپسول را به سمت حریق می‌گیریم این پایین فشار می‌دهیم و به صورت جارویی قسمت پایین حریق شروع به خاموش کردن آتش می‌کنیم.

خاموش کننده‌‌‌‌های دستی در مناطق سردسیر هر یک سال یکبار و در مناطق گرمسیر هر ۶ ماه یکبار نیاز به شارژ دارند.
جهت اطمینان از شارژ خاموش کننده بار باید درجه آن را کنترل کنید آن باید روی رنگ سبز باشد غیر این صورت باید برای شارژ مجدد خاموش کننده اقدام نمایید.

F125 مرکز تخصصی فروش و شارژ انواع کپسول آتش نشانی است.

برای دیدن قیمت کپسول‌‌‌‌های آتش نشانی کلیک کنید.

برای دیدن قیمت استثنایی شارژ تخصصی انواع کپسول کلیک کنید.

کارشناسان ما آماده پاسخگویی به سوالات شما عزیزان می‌باشند:

راه‌‌‌‌‌های ارتباطی
09126633036
02166719137

آتش سوزی...
ما را در سایت آتش سوزی دنبال می کنید

برچسب : کپسول اتشنشانی, نویسنده : فاطمه ff125 بازدید : 118 تاريخ : سه شنبه 3 آبان 1401 ساعت: 23:42